Projekti

U skladu sa svojom misijom, ŠSTK prepoznaje značajnu ulogu koju održivi razvoj ima za ostvarivanje ekonomskog rasta i povećanje kako zaposlenosti, tako i životnog standarda u Srbiji. Zbog ovog razloga, ŠSTK podržava implementaciju raznovrsnih projekata koji doprinose ostvarivanju ciljeva održivog razvoja srpskog društva i unapređenju ekonomskih odnosa između Švajcarske i Srbije.

Naime, uloga ŠSTK-a se sastoji u pružanju podrške i olakšavanju implementacije projekata za održivi razvoj, a koji se mogu odnositi na pitanja bezbednosti ishrane, zaštite zdravlja, obrazovanja, zaštite ljudskih prava, kao i na promovisanje poslovne etike, odgovornog ponašanja investitora, zaštitu okruženja, i slično.

ŠSTK takođe pruža podršku za realizaciju svih projekata koji doprinose jačanju ekonomskih odnosa između Švajcarske i Srbije, i građenju snažne i dobro povezane švajcarsko-srpske poslovne zajednice.

Uloga ŠSTK-a se svodi na promovisanje projekata i obezbeđivanju relevantnih informacija i kontakata, pri čemu pružanje finansijske podrške nije predviđeno u ovoj fazi razvoja našeg udruženja.

 

projects

Ukoliko vam je potrebna podrška za implementaciju vašeg projekta, ljubazno vas molimo da nam dostavite popunjeni formular „ŠSTK Zahtev za podršku pri implementaciji projekta“ putem e-mail-a na: office@sscc.rs.