ŠSTK članovi u poseti kompaniji „Nelt“ u Dobanovcima

U organizaciji Švajcarsko-Srpske trgovinske komore, kompanija „Nelt“ ugostila je u svom poslovnom kompleksu u Dobanovcima predsednicu Komore, generalnu direktorku kompanije „Nestle Adriatic“ Yanu Mikhailovu, zamenicu švajcarskog ambasadora u Srbiji Pauline Menthonnex, kao i predstavnike kompanije članica Švajcarsko-Srpske trgovinske komore.

Gosti su tokom posete imali priliku da se upoznaju sa „Neltom“ i logističkim uslugama kompanije kroz prezentacije i obilazak kompleksa.

„Nelt“ je gostima predstavio dugogodišnje iskustvo u pružanju svih vrsta logističkih usluga – od domaćeg i međunarodnog transporta, preko carinskog posredovanja, skladištenja i dostave, do pružanja dodatnih usluga i konsaltinga.

Tokom obilaska centralnog distributivnog centra „Nelta“ u Dobanovcima, pored upoznavanja sa logističkim kapacitetima, gostima su predstavljene i aktivnosti koje kompanija sprovodi u cilju zaštite životne sredine, brige o lokalnoj zajednici i CSR programima u okviru kompanije i van sedišta firme.