Održana Alcatel-Lucent Enterprise partnerska konferencija „Connex 19 Srbija“

„Connex“ je deo internacionalnog programa partnerskih konferencija ALE-a, koju kompanija TRS (Telekomunikacije Računari i Servisi) u saradnji se Alcatel-Lucent Enterpriseom organizuje već četvrti put za redom. Ovogodišnji susret imao je poseban značaj jer su obeležena dva velika jubileja. Naime, TRS je napunio 10 godina na srpskom tržištu, dok je ALE obeležio vek postojanja – 100 godina. Kao i prethodna tri puta, na poludnevnoj konferenciji, okupio se veliki broj partnera i prijatelja koji su svojim prisustvom doprineli uspešnosti konferencija ali i obeležavanju jubileja. Prikazani su noviteti iz „Voice“ i „Data“ portfolija, a posebno je prikazan „Stellar“ portfolio Wi-Fi uređaja koji su pojačani „Zigbee“, „BLE“ i „LBS“ servisima.

Konferenciju je obeležila odlična interakcija svih prisutnih, a poseban osvrt napravljen je na izazove u vođenju projekata, problemima u dinamičkim planovima i kvalitetu izvedenih radova, kao i o rokovima izgradnje. Takođe, razgovaralo se i o novim tehnološkim rešenjima za digitalnu transformaciju i IT infrastrukturu za digitalni biznis.

TRS kao specijalizovani sistem integrator IKT-a u HoReCa delu sada upotpunjuje ponudu i nudi kompletan IKT sistem od jednog vendora – Alcatel-Lucent Enterprisea.

www.trservices.rs