BUSINESS SPEED MEETING

Predstavnici kompanija članica iz tri poslovna udruženja – Švajcarsko-Srpske trgovinske komore, AmCham Srbija i Helenskog privrednog udruženja Srbije, prezentovali su svoje kompanije i proizvode na Speed Business Meeting-u.

Predstavnici kompanija iz različitih industrijskih sektora su na kratkim poslovnim sastancima imali priliku da se efikasan način međusobno povežu, predstave svoje aktivnosti i ostvare poslovnu saradnju. Svakom učesniku je obezbeđena prilika da napravi deset prezentacija svoje kompanije i sasluša desetoro kolega u formalnim osmominutinim sastancima, i predstavi proivode, robu, usluge i specijalne ponude, a u cilju poslovnog razvoja i akvizicije novih potencijalnih poslovnih klijenata.

Po okončanju formalnih sastanaka jedan na jedan koji su određeni žrebom, za sve učesnike je organizovan stajaći koktel ručak, prilika da u neformalnim susretima dodatno prošire poslovne kontakte i kreiraju nove poslovne mogućnosti i razmene dodatne informacije sa svim pristutnim sagovornicima.