International Networking Cocktail

13. septembra 2022. godine, nastavljajući tradiciju sa željom da u prijatnoj i neformalnoj atmosferi okupe predstavnike različitih biznisa i industrija, 13 bilateralnih poslovnih udruženja prisutnih u Srbiji organizovalo je još jedan International Networking koktel u prelepim prostorijama Metropol Palace Hotel u Beogradu.

Na ovogodišnjem International Networking koktelu učestvovale su kompanije iz Belgijsko Srpske poslovne asocijacije, CANSEE Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja, Hrvatskog poslovnog kluba, Holandsko-srpskog poslovnog udruženja, Francusko-srpske privredne komore, Nemačko-srpske privredne komore, Helenskog privrednog udruženja Srbije, Komore italijansko-srpskih privrednika, Japanske poslovne alijanse u Srbije, Nordijske poslovne alijanse, Slovenačkog poslovnog kluba, Švajcarsko-srpske trgovinske komore i Poslovno kluba UAE & Srbija.

Preko 350 predstavnika kompanija i preduzeća članica bilateralnih privrednih komora prisutnih u Srbiji, okupilo se u hotelu Metropol Palace na godišnjem međunarodnom koktelu umrežavanja. Goste su dočekali predstavnici komora, a u ime svih prisutnih privrednih udruženja pozdravni govor održala je gospođa Fanina Kovačević-Popaz, izvršna direktorka Helenskog pivrednog udruženja u Srbiji. Gosti su imali priliku da se međusobno druže, razgovaraju, razmenjuju iskustva i poslovne ideje.