Koktel poslovnog umrezavanja u Lustici

Švajcarsko-srpska trgovinska komora (ŠSTK) je organizovala koktel u hotelu Čedi Luštica Bay u Lušticama, u prisustvu ambasadora Švajcarske za Republiku Srbiju i Crnu Goru, NJ.E. Filipa Ge-a. Koktel, koji je okupio više od 50 zvanica, otvorila je Ana Govedarica.

Kompanija Roche teži da svaki pacijent u Crnoj Gori i Srbiji bude u prilici da dobije lek koji mu je potreban. Roche proizvodi inovativne lekove koji menjaju medicinske udžbenike i značajno unapređuju lečenje pacijenata. Srećni smo što uspešno sarađujemo sa lokalnim partnerima i zajedno činimo zdravstveni sistem efikasnijim, rekla je Ana Govedarica, generalni direktor firme Roche Srbija d.o.o. na koktelu poslovnog umrežavanja čiji je zvanični sponzor.

Počasni gost koktela, NJ.E. Filip Ge, je napomenuo da je nivo stranih direktnih investicija u Crnoj Gori na impresivnom nivou. Prema njegovim rečima, niske korporativne takse, konkurentni nivo zarada, kao i prelepa morska obala čine zemlju atraktivnom za razvoj turizma, kao i za investiranje u nekretnine.

Prisutnima se obratio i predsednik ŠSTK-a Majo Mićović, generalni direktor firme Sky Express d.o.o. On je naglasio „da je ovaj susret ujedno i povod i prilika da ŠSTK zainteresuje nove članove za pristup ovoj dinamičnoj i uspešnoj Komori, ali ujedno i šansa da se teme i projekti koje promoviše i za koje se zalaže ŠSTK a prevazilaze okvire srpskog tržišta, predstave crnogorskoj poslovnoj zajednici i švajcarskim firmama u Crnoj Gori. Uz to, imamo sjajan povod da podržimo jedan izuzetan projekat švajcarske korporacije GHM, Luštica Chedi kompleks objekata visokog turizma“.

www.blic.rs