SPEED BUSINESS MEETING

ODRŽAN JOŠ JEDAN USPEŠAN SPEED BUSINESS MEETING

Brzi poslovni sastanci za članove četiri međunarodna poslovna udruženja

Beograd, 8. oktobar 2019. – Hotel Royal Inn imao je priliku da ugosti preko 40 predstavnika kompanija okupljenih od strane četiri međunarodne poslovne asocijacije: Komore italijansko-srpskih privrednika, Švajcarsko-srpske trgovinske komore, Belgijsko-srpske poslovne asocijacije i Hrvatskog poslovnog kluba.

Održano je preko 10 osmominutnih sastanaka, a ovaj format se još jednom pokazao kao odličan način za brzo upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera i širenje mreže poslovnih kontakata. Cilj događaja bilo je direktno upoznavanje i unapređivanje saradnje između kompanija članica.

Glavni sponzor događaja bila je kompanija Sky Express, regionalni lider u oblasti zaštite podataka, koja je prepoznala značaj ove manifestacije i podržala inicijativu. Predstavnici kompanije su učesnicima prezentovali svoje usluge i inovativna rešenja iz oblasti informacione bezbednosti i zaštite podataka.

Nakon oficijelnog dela, upriličen je mini koktel na kojem su sumirani utisci i nastavljeno neformalno druženje. Svi koji nisu uspeli da se susretnu tokom sastanaka iskoristili su ovu priliku da razmene još poneki kontakt.

Opšti utisak ovogodišnjeg SBM je da su učesnici delovali veoma zadovoljno i da će se rado odazvati sledećoj sličnoj inicijativi!