Speed Business Meeting

Uspešno održan još jedan SPEED BUSINESS MEETING koji je okupio članove četiri bilateralne komore

BEOGRAD – 7. april 2022. godine

U Beogradu je održan novi Speed Business Meeting na kome su učestvovali članovi četiri bilateralne komore: Nemačko-srpske privredne komore (AHK), Komore italijansko-srpskih privrednika (CCIS), Švajcarsko-srpske trgovinske komore (ŠSTK) i Helenskog privrednog udruženja (HBA).

Događaj je okupio skoro 50 predstavnika kompanija članica iz različitih sektora poslovanja.

Nakon uvodnog pozdrava od strane organizatora, učesnicama su svoje usluge predstavile kompanije koje su prepoznale značaj ove manifestacije i podržale inicijativu i to: Hotel Prezident Palace Belgrade iz oblasti hotelijerstva; kompanija ComData koja se bavi razvojem softvera za domaće i inostrano tržište, kao i Paradox Consulting, vodeći outsourcing provajder na teritoriji Srbije.

Tokom 10 osmominutnih sastanaka svi učesnici imali su priliku da na brz i efikasan način upoznaju potencijalne poslovne partnere i prošire mrežu poslovnih kontakata. Cilj događaja je direktno upoznavanje i unapređenje saradnje između kompanija članica više bilateralnih organizacija.

Nakon radnog dela usledio je koktel tokom kojeg je nastavljeno neformalno druženje, a oni koji nisu uspeli da se upoznaju tokom direktnih sastanaka iskoristili su ovu priliku za dodatnu razmenu kontakata.