Speed Business meeting

U ponedeljak, 30. oktobra, održan je Speed Business Meeting u hotelu Mona Plaza na kome su učestvovali članovi šest bilateralnih poslovnih udruženja – AmCham, Britansko-srpska privredna komora (BSCC), CANSEE Kanadsko-Srpsko Poslovno Udruženje, Komora italijansko-srpskih privrednika (CCIS), Slovenački poslovni klub (SPK), i Švajcarsko-srpska trgovinska komora (SSCC).

Događaj je okupio preko 70 predstavnika kompanija članica iz različitih sektora poslovanja u cilju povezivanja stranih i domaćih privrednika.

Partneri događaja bili su Mona Plaza, i sponzori Cargo-Partner, Euractiv Srbija, The Chedi Lustica Bay, Delamode Balkans i Alascom Robotics koji su imali priliku da predstave svoje kompanije.

Tokom 10 brzih i efikasnih osmominutnih sastanaka „jedan na jedan“, učesnici su imali jedninstvenu priliku da predstave svoju kompaniju, ostvare što veći broj poslovnih kontakata i pokrenu moguće nove poslovne projekte.

Nakon produktivnog radnog dela, priređen je koktel u cilju neformalnog druženja, tokom kojeg su učesnici događaja imali priliku da upoznaju, razmene informacije i ostvare nove poslovne veze i sa drugim predstavnicima sa kojima nisu imali priliku da se sretnu tokom formalnih sastanaka.